Barn sparkade boll med en igelkott

Ånyo en djurvåldtäkt

Hela folkgrupper hyser föga empati med djur

Igelkottar stenas till döds

Någon hade sprutat isoleringsskum på måsungar...

Det går en våg av djurmisshandel över landet. Katter får svansen avskalad, tassarna stympade eller brända med cigaretter. Spetsade igelkottar, våldtagna getter, skändade och döda hundar som blivit uppbrända hängande i träd samt ankor utan huvuden. Ingen tvekan om att vi fått en ny typ av avskyvärd brottslighet i Sverige. Inte förglömmande mängden av våldtäkter, rånvågen mot barn osv som dykt upp på senare år.

Hunden hittade korvar i vilka någon tryckt in metalltrådar.

Gäng misshandlade katt med pinnar och sparkar.

Sex personer deltog i otäckt djurplågeri

http://bjuv.lokaltidningen.se/nyheter/2019-06-07/-Anm%C3%A4lan-G%C3%A4ng-misshandlade-katt-med-pinnar-och-sparkar-5127645.html

Massakrerade gräsänder hittade på skolgård – tros ha stenats till döds

https://samnytt.se/massakrerade-grasander-hittade-pa-skolgard-tros-ha-stenats-till-dods/

Mer djurmisshandel

Två katter har hittats döda i Helsingborg – utsatta för grovt våld.

https://www.expressen.se/kvallsposten/doda-katter-hittade-i-buske-utsatta-for-grovt-vald/

Två män går till attack mot en försvarslös småbarnsmamma och misshandlar hennes hund.

http://katerinamagasin.se/de-misshandlade-min-hund-mitt-pa-promenadstraket/

Djurplågeri ökar lavinartat i Sverige

Griskultingar hängde i flaggstång

Två invandrare åtalade för våld mot djur

Gruppvåldtäkt av hästar i Eksjö

Hur många djur finns det i videon?

Katter får svansen avskuren

Katten Alibaba tog sig hem efter en natt utomhus i vanlig ordning. När kattägaren upptäckte djuret såg hon att päls och hud på svansen var bortskuren. Det blev kattens sista promenad, Marie-Louise var tvungen att avliva katten efter den mycket smärtsamma skadan. Nu rapporteras det om fler katter runt om i landet som utsatts för liknande djurplågeri.

https://samnytt.se/katter-far-svansen-avskuren-runt-om-i-landet/

Gängens nya lönsamma metod

Hunden kidnappades av gängmedlemmar. - Du får tillbaka den ifall du betalar 20.000kr

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/marks-hund-blev-bortfoert-i-aarhus-nu-vaelter-pengene-ind/7328782

Duvor plågades ihjäl

Någon eller några personer misstänks ha dödat ett 50-tal duvor vid en kolonilott i Helsingborg i lördags, rapporterar Helsingborgs Dagblad. På platsen fanns flera hägn och burar placerade. Polisen rubricerar händelsen som djurplågeri och skadegörelse.

Av utredningstekniska skäl vill inte polisen berätta hur duvorna dödats. Duvorna som överlevde helgens dåd får nu vila ut i ett duvslag hos Helsingborgs gamla brevduveförening.

http://flygbladet.com/dokument/djurplageri/

Kaniner misshandlade

En kvinna i Helsingborg gjorde en makaber upptäckt under kvällspromenaden. Den ena kaninen saknade ett öra och den andra bägge. Enligt anmälan har öronen antingen skurits eller klippts av, säger polisen.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1LBMV/kvinna-hittade-kaniner--med-avklippta-oron

Idag finns det flera partiledare som tvivlar på mångkulturen

Ebba Busch Thor:

– Sverige är mångkulturellt idag, men jag tror inte på mångkulturalism; jag tror inte att vägen framåt för Sverige är att det är helt valbart vilka värderingar man får ha i landet.

Om regeringens kassa prioriteringar: De har lagt tonvis med pengar på elcykelsubventioner, genusprojekt och usla amnestier men skär i LSS, dubblar vårdköerna & ger oss poliskris.

Katt råkar illa ut.

Video med kattmisshandel

Varning för känsliga tittare! Djurmisshandel har blivit vanligt. Därför är det en av de viktigaste frågorna vi måste ta upp i valet. Politikerna har ju inte sagt ett ord om detta!

https://twitter.com/i/status/1030625435434901504

Korv med spik

Hund åt korvbitar med spik - nära att dö. På röntgen kunde man se att två spikar satt fast i tarmen. Hunden visade inga tecken på att den svalt spikarna, det kan alltså finnas andra hundar där ute med spikar i magen utan att ägarna vet om det.

https://dognews.se/2018/07/21/varning-hund-at-korv-med-spikar-holl-pa-att-do/

Polisen uppmärksammar hundmorden

"Vi behöver få in fler anmälningar eller mer kännedom om djur har förgiftats. Vi måste få veta hur pass stort problem detta är", säger polisen.

http://www.lokaltidningen.se/nyheter/2018-03-19/-Glykolf%C3%B6rgiftad-hund-f%C3%B6rdes-akut-till-veterin%C3%A4r-607496.html#.Wyy0LKR6-g4.twitter

Hund våldtogs till döds

Fallen med förgiftade hundar sprider sig i Sverige

Flera fall av förgiftade hundar oroar nu boende i Västmanland och på hunddagiset Helping Dogs har man börjat med munkorg för att förhindra att hundarna äter något okänt på marken.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/ny-misstankt-hundforgiftning

Förgiftningsfallen av hundar ökar

Antalet rapporter och anmälningar om förgiftade hundar har ökat radikalt. Skåne hamnar på topp-fem-listan där risken att utsättas är störst. Ofta sägs det handla om glykol i mat.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hundforgiftningar-fortsatt-ett-mysterium?cmpid=del:tw:20180621:hundforgiftningar-fortsatt-ett-mysterium:nyh:lp

Förgiftade husdjur vanligt idag

Två hundar som dog av glykol mitt i sommaren. Glykol används i bilens kylarvätska för att förhindra att vätskan fryser och skyddar motorn mot korrosion på vintern. Om en hund eller katt får i sig glykol måste den få i sig motgift inom 12 timmar.

https://www.metro.se/artikel/veterin%C3%A4rens-varning-hundarna-dog-av-glykolf%C3%B6rgiftning

Rikshem ignorerar helt att flera av våra husdjur på området förgiftats av glykol. Förmodligen är de ganska ensamma om att bland landets alla hyresvärdar helt strunta i detta problemet. 

Även många förgiftningar i Danmark

Mängder med nya fall av hund och kattförgiftningar. De sprider sig som en löpeld i Norden, ett problem som har uppstått de senaste åren

http://www.lokalavisen.dk/hunden-paco-draebt-af-gift-gemt-i-torskerogn-ikke-den-foerste-der-bliver-bevidst-forgiftet-/20180301/artikler/180309997

Djurplågerierna fortsätter

”Någon eller några har av okänd anledning fått den udda idén att spreja djuret med rosa målfärg”, skriver Helsingborgspolisen på sitt Instagramkonto, där de också har delat en bild på kaninen.

https://www.hd.se/2018-02-25/upphittad-kanin-hade-sprejats-med-malarfarg

Huvuden skärs av på levande husdjur

Hundar och katter fångas, huvudena huggs eller skärs av – och delarna placeras ut på allmän plats. Ibland på en gravsten på kyrkogården i en makaber symbolik. Polisen i Motala utreder nu flera fall av djurplågeri med samma tillvägagångssätt på kort tid.

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/makabra-ritualen-katter-fangas-och-halshuggs/?social=twtr&utm_campaign=social_sharing&utm_medium=link&utm_source=twitter

Hund- och kattförgiftningarna ökar

Klumpar med misstänkt gift blandat med gröt längs hundpromenaden. Katter och hundar som dör i glykolförgiftning. Fallen skrämmer djurägare och nu börjar media ta upp denna skrämmande nya företeelse.

https://www.sydsvenskan.se/2018-02-03/misstankta-fall-av-forgiftning-flera-ar-i-rad-radslan-sprider-sig-bland-djuragare?utm_source=tw&utm_term=8f5903e6-ed6d-40c0-8cc2-5edfb80de07f&utm_medium=list-bottom&utm_campaign=ushares